HUDSYKDOMMER. Permanent hårfjerning med laser foregår af flere omgange. KLINIKKEN ER ÅPEN! Vi utfører behandling med Botox, Juvederm, Sculptra, Radiesse, Hårfjerning med Lumenis diodelaser … Vi tilbyr et komplett behandlingskonsept innen injeksjonsbehandling, laserbehandling, figurforming og hudforbedring. Dette for å beskytte huden fra økt pigmentering i området da huden er svært sårbar den første tiden etter behandling.Personer som er plaget med pigmentflekker/melasma i områder de ønsker å fjerne hår anbefales å benytte hydrokinon for å redusere økt pigmentering i huden før laserbehandling utføres.Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres 4 uker før behandling, men de kan barberes helt frem til dagen før behandling.Unngå kremer/peelinger som irriterer huden en uke før behandling.Området som behandles kan smøres med aloe vera eller fuktighets krem i dagene etter behandlingen om ønskelig.Volvat Stokkan (før: Klinikk Stokkan) er et privat sykehus som ble etablert i 1988 som en spesialklinikk for plastisk og kosmetisk kirurgi. * Tilbage til oversigten. Vi tilbyr et komplett behandlingskonsept innen injeksjonsbehandling, laserbehandling, figurforming og hudforbedring.

Læs mere om selve behandlingen her. Vi tilbyr også videokonsultasjon! Laser Permanent Hårfjerning med 2020-teknologi. Du kan booke din konsultation her via vores booking service. Priser: Hårfjerning med IPL laser. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst i ansikt og på kropp (eks. Lasermetoden er i tand til at fremstille en enkelt lyskilde som formår at penetrere huden en smule dybere sammenlignet med IPL-apparater, men ellers er principperne mere eller mindre de samme. Dette laserlyset svir av hårsekkene og de blir ødelagt. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen på huden kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og gi forbrenning av huden. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området en uke før behandling. Lyse eller grå hår kan ikke fjernes med laser. Vi hjelper deg med å finne produktene som passer for Din Hud. Du kan kjøpe produkter i nettbutikken www.dinhud.no .

Nedenfor finder du Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgerys vejledende priser på permanent hårfjerning med laser. Vi tilbyr gratis frakt! HUDLEGE. HUDKIRURGI. Dette kan føre til økt pigmentering eller avpigmentering av området. Sæt flueben ud for de områder, du ønsker at få behandlet, for at se, hvad du skal betale for permanent hårfjerning. Vi tilbyr også videokonsultasjon! Dette er en varig skade av huden.Solfaktor 30-50 skal benyttes hver dag, uansett vær på områder som ikke tildekkes av klær. De 50% bliver automatisk trukket fra, … KLINIKKEN ER ÅPEN! Klikk deg inn på nettbutikken ved å klikke på logoen:Mulighet for behandling og konsultasjon etter avtale mandag til fredag kl. Flere hår blir behandlet i hvert laserskudd, noe som gjør behandlingen rask og effektiv. Dette laserlyset svir av hårsekkene og de blir ødelagt.

I tillegg utfører vi ortopedi, ulik generell kirurgi, nevrokirurgi (prolaps) og fedmekirurgi. Hårfjerning med laser. Vår nye og moderne laser er  den mest effektive på markedet. Ønsker du permanent og effektiv hårfjerning? Toplite X-Laser er den nye generation inden for laserhårfjerning, hvor maskinen med trippel bølgelængde genopfinder permanent hårfjerning, ved at sænke behov for behandlinger til bare 4-6. Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg bare til brune eller sorte hår. Lyse eller grå hår kan ikke fjernes med laser.Laseren føres over det området hvor hårene skal fjernes, mens den sender ut bølger av sterkt laserlys. Laseren føres over det området hvor hårene skal fjernes, mens den sender ut bølger av sterkt laserlys. *NB! Laser. I tillegg utfører vi ortopedi, ulik generell kirurgi, nevrokirurgi (prolaps) og fedmekirurgi.Volvat Stokkan (før: Klinikk Stokkan) er et privat sykehus som ble etablert i 1988 som en spesialklinikk for plastisk og kosmetisk kirurgi. Vi er idag regnet som en av Skandinavias ledende private klinikker innen plastikkirurgi. Kampagne på permanent hårfjerning I hele marts giver vi 20% rabat på alle vores behandlinger med IPL laser. Behandling av pigmentflekker, blodkar/rødhet, solskadet hud, rynker, aknearr, hårfjerning og reduksjon av fett med kryolipolyse (KryolipoTM). overleppe, hakeparti, armhuler, rygg / bryst, bikinilinje og legger / lår).Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, dermed ødelegges hårroten. Permanent hårfjerning med laser er blevet meget populært og foretages oftest på overlæbe, hage, bikinilinje, ben, armhuler, baller og ryg. Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg bare til brune eller sorte hår. Ikke skriv sensitive opplysninger i dette skjemaet, du kan opplyse om slikt i en gratis konsultasjon.TheSkinClinic er en klinikk spesialisert i kosmetiske behandlinger og anti-aldring. HUDKIRURGI. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og 4 uker etter behandling. HUDSYKDOMMER.

Bor du langt unna, tilbyr vi videokonsultasjon.

OUR SITE IS CURRENTLY DOWN FOR MAINTENANCE. Vi udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger til uønsket hårvækst, og anvender udelukkende det nyeste og bedste udstyr på markedet, nemlig den amerikanske ICON laser. Ved behandling af flere områder samtidigt betales fuld pris for det dyreste område og 50% for de efterfølgende områder. Behandlingen skal foretages senest den 31. marts. Mer Info. Hudforbedring. Selvom at laser- og IPL metoderne på mange punkter minder rigtig meget om hinanden, er der dog visse forskelle. TheSkinClinic er en klinikk spesialisert i kosmetiske behandlinger og anti-aldring. 08.30 - 21.00